Benieuwd hoe klanten Anouschfoto beoordelen? Lees gerust verder! 

Mijn dochter en ik komen al jaren bij Anousch. De eerste foto's zijn zo'n 7 jaar geleden gemaakt (wat een tijd geleden alweer!). Bijna jaarlijks, soms wat vaker, gaan we naar Anousch voor een nieuwe shoot. Het is geweldig om mijn dochter op deze manier te zien groeien. Anousch maakt mooie, lichte foto's. Foto's die je vervolgens graag cadeau doet aan bijv opa's en oma's. Er komen altijd goede reacties op.
In de studio zijn genoeg items aanwezig om van iedere shoot een feestje te maken. Van zwarte pieten, tot een kerstboompje, maar ook items voor een geweldige verjaardagsshoot. In september gaan we weer voor een shoot. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

                                  Leonie

Ik heb afgelopen jaar een fotoshoot gewonnen bij Anouschka en deze shoot heeft in april plaats gevonden. Ik vind het erg fijn dat Anouschka zo flexibel is, ze heeft verschillende props liggen voor tijdens de shoot en denkt graag mee om een diversiteit aan foto's te krijgen. Ze is erg lief en leuk met kids en maakt lekker veel foto's. Ook het nadien selecteren en uitkiezen van de foto's gaat op een heel makkelijke manier. Het is zeker weten lastig kiezen tussen alle leuke foto's. Juist doordat het zo losjes en relaxed gaat zitten er veel leuke spontane foto's bij.
Anousch foto is zeker een aanrader. Lieve vrouw en leuk en mooi eindresultaat van de foto's!

                                          Rielle

Wij hebben voor het eerst een verjaardagsshoot gehad voor ons dochtertje haar 2e verjaardag. Lotte is nogal een pittige tante en deed niets anders dan gillen en huilen. Anouschka bleef rustig, dacht mee aan wat we konden gebruiken om haar op te vrolijken en had echt alle geduld. Na een tijdje was het toch wel echt duidelijk dat dochterlief die dag niet mee ging werken. Wij mochten op een andere dag terug komen en die dag ging alles perfect! We hadden een ruime keuze aan hele leuke mooie foto’s en ze waren ook nog razendsnel klaar.
                                                 
Valery

Anouschka maakt al ruim drie jaar foto's van onze kinderen. Ze maakt met veel geduld mooie, heldere en vooral spontane foto's.

                                                  Vivian

Lieve Anouschka,
We kennen elkaar inmiddels al een paar jaar, maar dan via mijn werk. Alweer een paar jaar geleden hebben wij een fotoshoot gewonnen en zijn we in de studio geweest voor een paar mooie foto's van Fenna.
Een paar maanden geleden vroeg ik je foto's te maken op onze bruiloft. Eerst gaf je aan dit niet te willen doen. Later stuurde je me toch nog een berichtje met de vraag wat onze verwachtingen waren. Uiteindelijk heb je 12 juli 2019 prachtige foto's voor ons geschoten. Zo zie je maar, onderschat jezelf niet. Bedankt voor deze prachtige foto's, en we zien elkaar gauw.

Groetjes,

               Danny, Chantal, Fenna & Sem

  • Black Facebook Icon

©2020 Anouschfoto